Image by Magdalena Kula Manchee

ΒΟΡΕΙΑ ΤΑΝΖΑΝΙΑ - ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ

07 - 17 Φεβρουαρίου 2023 | ημέρες 11

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την εκδρομή στην Αιθιοπία δε χρειάζεται εμβόλιο κίτρινου πυρετού ή οποιοδήποτε άλλο, αλλά συνίσταται αγωγή με χάπια για την ελονοσία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο γραφείο μας ή να συμβουλευτείτε κάποιο γιατρό.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ

Για φέτος έχουμε σχεδιάσει ένα πρωτότυπο ταξίδι στη Βόρεια Τανζανία και την Ζανζιβάρη, το οποίο έχει εμπλουτιστεί  με πολλές επισκέψεις πολιτιστικού και φυσιολατρικού ενδιαφέροντoς που θα μας χαρίσουν αξέχαστες εικόνες και  εμπειρίες.  Ως γνωστόν, ο προορισμός αυτός είναι παγκοσμίως διάσημος  για τα σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι (UNESCO) και τον κρατήρα Νγκόρο Νγκόρο (UNESCO), τα οποία φιλοξενούν τεράστιους πληθυσμούς μεγάλων θηλαστικών και  πτηνών. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε  συμπεριλάβει διπλές διανυκτερεύσεις και στα δύο αυτά Εθνικά Πάρκα της Τανζανίας, ενώ έχουμε  προσθέσει ένα επιπλέον σαφάρι στη εντυπωσιακή λίμνη Μανυάρα. Όμως, πέρα από τα σαφάρι έχουμε ως στόχο να γνωρίσουμε και κάποιες λιγότερο τουριστικές περιοχές της βόρειας Τανζανίας πραγματοποιώντας σπάνιες φυσιολατρικές διαδρομές και ξεναγήσεις στις ανατολικές όχθες της λίμνης Εγιάσι, όπου θα ανακαλύψουμε την κουλτούρα  τόσο της γεωργικής και κτηνοτροφικής φυλής  Ντατόγκα όσο και της ιδιαίτερης κυνηγετικής φυλής των Χατζάμπε, η οποία διατηρεί έναν τρόπο ζωής 10.000 ετών. Επίσης, δε θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε τη φυλή των Μασάι  και το φαράγγι Ολντουβάι, ίσως τη σημαντικότατη τοποθεσία για την ιχνηλάτηση  της πρώιμης ανθρωπότητας. Τέλος, η εκδρομή μας θα κλείσει με μία πλήρη ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο νησί της Ζανζιβάρης, γνωστό και ως «Νησί των Μπαχαρικών», όπου θα θαυμάσουμε την εντυπωσιακή Πέτρινη Πόλη (UNESCO) με τα γραφικά στενάκια της και τις περίτεχνες πόρτες.  Σε αυτό το εξωτικό νησί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις γιγαντιαίες  χελώνες στο Prison Island, να επισκεφθούμε μία φάρμα μπαχαρικών, να εξερευνήσουμε το Δάσος Τζοζάνι και να χαλαρώσουμε στις τροπικές παραλίες του.  Η εκδρομή αυτή πραγματοποιείται σε μία από τις καλύτερες περιόδους (high season)!!

Image by Hendrik Cornelissen
press to zoom
Image by Ramon Sanchez Orense
press to zoom
Image by MARIOLA GROBELSKA
press to zoom
Image by Ben Preater
press to zoom
Image by Hu Chen
press to zoom
Image by Magdalena Kula Manchee
press to zoom
Image by Chema Photo
press to zoom
Image by CDC
press to zoom
Image by Martin Sanchez
press to zoom
Image by David Cashbaugh
press to zoom
Image by Sammy Wong
press to zoom
Masai People in Zanzibar Tanzania
press to zoom
1/1

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


1. ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ : 07.02 Τρ
Συγκέντρωση στις 22.30 στο Ελ. Βενιζέλος και στη 01.40 θα πάρουμε την πτήση μας με την Ethiopian Airlines για το Κιλιμάντζαρο με ενδιάμεση στάση στην Αντίς Αμπέμπα.

2. ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΡΟΥΣΑ – ΛΙΜΝΗ ΜΑΝΥΑΡΑ : 08.02 Τε
Άφιξη στο αεροδρόμιο του Κιλιμάντζαρο και αναχώρηση για την Αρούσα, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της βόρειας Τανζανίας, η οποία είναι γνωστή και ως πρωτεύουσα των σαφάρι λόγω της εγγύτητάς της με τον κρατήρα Νγκορονγκόρο και το εθνικό πάρκο Σερενγκέτι. Μετά από μια σύντομη περιήγησή της πόλεως, η οποία θα περιλαμβάνει  επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και στο μνημείο Uhuru (Ανεξαρτησίας), θα συνεχίσουμε με δυτική κατεύθυνση προς την Ρηξιγενή Κοιλάδα της Ανατολικής Αφρικής, στην οποία ανήκουν οι λίμνες Μανυάρα και Εγιάσι. Άφιξη στο Καρατού για δείπνο και διανυκτέρευση.

3. ΛΙΜΝΗ ΜΑΝΥΑΡΑ – ΛΙΜΝΗ ΕΓΙΑΣΙ : 09.02 Πε
Η ημέρα αυτή θα ξεκινήσει με το πρώτο σαφάρι της εκδρομής μας στο Εθνικό Πάρκο της Λίμνης Μανυάρα, το οποίο φημίζεται για την πληθώρα ελεφάντων, την τεράστια ποικιλία ειδών πτηνών και τα λιοντάρια που ξαπλώνουν στα κλαδιά των δέντρων. Στη συνέχεια, θα κινηθούμε προς την λίμνη Εγιάσι, όπου σήμερα ζουν οι φυλές Ντατόγκα και Χατζάμπε. Σήμερα θα γνωρίσουμε την φυλή των Ντατόγκα η οποία ζει κατά κύριο λόγο από την γεωργία και την κτηνοτροφία. Η ξενάγησή μας περιλαμβάνει επίσκεψη σε χωριό της φυλής, στο σιδηρουργείο τους και μια πανοραμική βόλτα στα περίχωρα της λίμνης Εγιάσι για να γνωρίσουμε τις φυτείες κρεμμυδιών και να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα με θέα στη λίμνη.

4. ΛΙΜΝΗ ΕΓΙΑΣΙ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΕΡΕΝΓΚΕΤΙ : 10.02 Πα
Νωρίς το πρωί θα διασχίσουμε ένα δάσος από μπαομπάμπ για να φτάσουμε στο χωριό της φυλής Χατζάμπε, τα μέλη της οποίας φτάνουν μόλις τα 1000. Φημίζονται τόσο για τον πρωτόγονο τρόπο ζωής τους όσο και για την ιδιαίτερη διάλεκτό τους (click language), η οποία θεωρείται η αρχαιότερη στον κόσμο. Οι Χατζάμπε κυνηγούν με αυτοσχέδια βέλη και τόξα, τρέφονται κατά κύριο λόγο με βουβάλια, πουλιά και μπαμπουίνους, συλλέγουν άγριο μέλι που ανταλλάσσουν με τις γειτονικές φυλές για να προμηθευτούν διάφορα προϊόντα και αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα της ανθρώπινης ζωής πριν από την γεωργική επανάσταση. Η επίσκεψή μας περιλαμβάνει ξενάγηση στο χωριό και παρακολούθηση κυνηγιού από μέλη τις φυλής. Στη συνέχεια θα ταξιδέψουμε προς το διάσημο Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι πραγματοποιώντας μια πολύ ενδιαφέρουσα στάση στο φαράγγι Ολντουβάι, γνωστό και ως «λίκνο της ανθρωπότητας». Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές παλαιοανρθρωπολογικές τοποθεσίες στον κόσμο, αφού εδώ βρέθηκαν ανθρώπινα απολιθώματα ηλικίας 2,5 εκ. ετών και πολλά άλλα μεταγενέστερα ευρήματα που μαρτυρούν την εξελικτική πορεία των πρώτων ανθρωποειδών. Το απόγευμα  θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την πιο διάσημη σαβάνα του κόσμου πριν καταλήξουμε στο κατάλυμά μας.

5. ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΕΡΕΝΓΚΕΤΙ : 11.02 Σα
Το Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι (UNESCO) είναι σίγουρα το πιο φημισμένο πάρκο της Αφρικής, ίσως μάλλον και ολόκληρου το κόσμου. Πρόκειται για μια έκταση περίπου 15.000 τ.χλμ στην βόρεια Τανζανία που συνορεύει με το Εθνικό Πάρκο Μασάι Μάρα της Κένυας και αποτελείται από διαφορετικούς οικότοπους συμπεριλαμβανομένων των παραποτάμιων δασών, των ελών και των δασικών εκτάσεων. Οι αχανείς εκτάσεις τους που αποτελούν την διασημότερη σαβάνα του κόσμου είναι γεμάτες με τις χαρακτηριστικές ακακίες-ομπρέλες και φιλοξενούν περίπου 70 μεγάλα θηλαστικά και 500 είδη πουλιών. Στο σημερινό σαφάρι θα εκπλαγούμε από την πληθώρα ζώων που θα παρατηρήσουμε στο φυσικό τους περιβάλλον. Κατά κύριο λόγο θα θαυμάσουμε γκνου, γαζέλες , ζέβρες, ιμπάλα, τόπις, λιοντάρια, ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις, αγριόχοιρους, ιπποποτάμους και πολλά άλλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι αποτελεί ένα από τα λίγα μέρη του κόσμου όπου μπορεί κανείς να συναντήσει και τα «πέντε μεγάλα» θηλαστικά στο φυσικό τους περιβάλλον (λιοντάρια, ελέφαντες, ρινόκερους, λεοπαρδάλεις και νεροβούβαλους)!!

6. ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΕΡΕΝΓΚΕΤΙ – ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΝΓΚΟΡΟ ΝΓΚΟΡΟ : 12.02 Κυ
Το πρωί θα κάνουμε το τελευταίο μας σαφάρι στο Σερενγκέτι πριν αναχωρήσουμε για τον περιώνυμο κρατήρα Νγκόρο Νγκόρο (UNESCO). Η προστατευόμενη περιοχή Νγκορονγκόρο καλύπτει έκταση περίπου 8300 τ.χλμ και το κύριο αξιοθέατό της είναι ο ομώνυμος κρατήρας, ο οποίος είναι η μεγαλύτερη ηφαιστειακή καλντέρα στον κόσμο!! Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία για ένα μοναδικό περιπατητικό σαφάρι με συνοδεία ένοπλου φύλακα (απαιτείται καλή φυσική κατάσταση) γύρω από τον κρατήρα, όπου μεταξύ άλλων είναι πολύ πιθανό να συναντήσουμε βοσκούς Μασάι με τα κοπάδια τους.  

7. ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΝΓΚΟΡΟ ΝΓΚΟΡΟ : 13.02 Δε
Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στο «όγδοο θαύμα του κόσμου», τον κρατήρα Νγκορο Νγκόρο και γι’ αυτό θα πραγματοποιήσουμε ολοήμερο σαφάρι για να θαυμάσουμε την πλούσια πανίδα του. Πρόκειται για έναν γιγαντιαίο κρατήρα γεμάτο ζώα με συνολική επιφάνεια 265 τ.χλμ, διάμετρο 16-19 χλμ. και με τοιχώματα ύψους 610 μέτρων. Εδώ είναι πιθανό να συναντήσει κανείς γκνου, ζέβρες, γαζέλες, βουβάλους, λιοντάρια, λεοπαρδάλεις ακόμα και ιπποπόταμους που έχουν κατορθώσει να κατηφορίσουν τις απόκρημνες πλαγιές, ενώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν υπάρχουν καμηλοπαρδάλεις. Στα κυριότερα αξιοθέατα του πάρκου συγκαταλέγονται οι υπό εξαφάνιση μαύροι ρινόκεροι.

8. ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΝΓΚΟΡΟ ΝΓΚΟΡΟ – ΑΡΟΥΣΑ – ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ (ΠΕΤΡΙΝΗ ΠΟΛΗ): 14.02 Τρ
Αφήνοντας πίσω μας τον κρατήρα θα επισκεφθούμε ένα από τα παραδοσιακά χωριά των Μασάι που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση. Εν συνεχεία θα μεταφερθούμε στην Αρούσα, από όπου θα πάρουμε την πτήση μας για την Ζανζιβάρη. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Ζανζιβάρης και μεταφορά στο κεντρικό ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα έχουμε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της Πέτρινης Πόλης (stone town) και δεν θα παραλείψουμε μια βόλτα στην διάσημη νυχτερινή αγορά της.

9. ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ (ΠΕΤΡΙΝΗ ΠΟΛΗ) - : 15.02 Τε
Η Ζανζιβάρη αποτελεί ημιαυτόνομη πολιτεία μέσα στην Τανζανία και αποτελείται από πολλά μικρά και δύο μεγάλα νησιά, το νησί της Ζανζιβάρης (Unguja) και την Πέμπα. Η πρωτεύουσα της Ζανζιβάρης βρίσκεται στο νησί Unguja και δεν είναι άλλη από την κοσμοπολίτικη και γραφικότατη Πέτρινη Πόλη (UNESCO). Η Ζανζιβάρη αποτέλεσε μεγάλο εμπορικό λιμάνι με δραστηριότητα 2000 ετών. Εδώ κατέφθαναν πλοία από την Ινδία, την Αραβική Χερσόνησο και την Περσία. Τον 10ο αιώνα παρατηρείται μεγάλη μεταναστευτική ροή από την Περσία (Shiraz), οι οποίοι αναμίχθηκαν με τους γηγενείς Σουαχίλι. Λόγω της στρατηγικής της θέσης, τον 16ο αιώνα κατακτάται από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια τον 17ο αιώνα περνάει υπό την κυριαρχία του Ομάν, όπου τελικά το 1840 ο Σουλτάνος του Ομάν μεταφέρει την πρωτεύουσα από το Μουσκάτ στην Ζανζιβάρη. Το 1890 το νησί περνάει σε αγγλική κυριαρχία μέχρι το 1963 που κερδίζει την ανεξαρτησία του και οι περισσότεροι Ινδοί και Άραβες εκδιώκονται. Μόλις το 1964 ενώνεται με το ηπειρωτικό κομμάτι (Τανγκανίκα) και δημιουργείται η Ενωμένη Δημοκρατία της Τανζανίας. Όλοι αυτοί οι πολιτισμοί που πέρασαν από το νησί έχουν αφήσει έκδηλο το αποτύπωμα τους δημιουργώντας μια πραγματικά εντυπωσιακή αρχιτεκτονικά πόλη, στην οποία μπορεί κανείς να παρατηρήσει τα διαφορετικά αρχιτεκτονικά στυλ. Θα περιηγηθούμε στα στενά σοκάκια της ιστορικής παλιάς πόλης και θα θαυμάσουμε τα παλιά σπίτια στολισμένα με κοράλλια και τις ιδιαίτερα σκαλισμένες μεγάλες πόρτες των σπιτιών που μαρτυρούν το μέγεθος του πλούτου της περιοχής. Θα γνωρίσουμε τα παλιά σκλαβοπάζαρα και την διάσημη αγορά φρούτων (Darajani), η οποία λειτουργεί από το 1904! Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε τον Καθεδρικό Ναό, το Παλάτι του Σουλτάνου, το παλαιό αραβικό φρούριο αλλά και το σπίτι του Freddie Mercury. Στη συνέχεια μια ειδυλλιακή βόλτα με βάρκα θα μας φέρει στο διάσημο κοραλλιογενές νησί Τσανγκού (Prison island), το οποίο κάποτε ανήκε σε έναν επιφανή Άραβα της εποχής, ο οποίος το 1893 έχτισε μια φυλακή για τους απείθαρχους σκλάβους. Το κτήριο δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ ως φυλακή αλλά αργότερα ως κέντρο φιλοξενίας αρρώστων όταν το νησί χρησιμοποιήθηκε ως μέρος καραντίνας λόγω της έξαρσης του κίτρινου πυρετού. Σήμερα το νησί φιλοξενεί ένα μεγάλο αριθμό χελωνών, οι οποίες είναι γνωστές για το τεράστιο μέγεθός τους. Μεταφορά και τακτοποίηση στο παραλιακό resort μας.

10. ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ (ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)   : 16.02 Πε
Σήμερα θα έχουμε την ημέρα ελεύθερη για ξεκούραση και για να απολαύσουμε τις μαγευτικές παραλίες του νησιού.

11. ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ (ΔΑΣΟΣ ΤΖΟΖΑΝΙ – ΠΑΡΑΛΙΕΣ) - ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ - ΑΘΗΝΑ: 17.02 Πα
Η Ζανζιβάρη θεωρείται το νησί των μπαχαρικών καθώς αποτελούσε βασικό τμήμα της εμπορικής δραστηριότητας από την αρχαιότητα. Σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε μια φάρμα μπαχαρικών, όπου θα μάθουμε για τα διάφορα είδη που βρίσκονται στο νησί αλλά και να δούμε και να μυρίσουμε από κοντά τα δέντρα από τα οποία προέρχονται. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το Δάσος Τζοζάνι, το οποίο είναι το μοναδικό Εθνικό Πάρκο του νησιού και καλύπτει μια έκταση 50.000 τ. χλμ. Πλούσιο σε πανίδα και χλωρίδα, είναι γνωστό γιατί αποτελεί καταφύγιο για τον Red Colobus, ένα ιδιαίτερο είδος μαϊμούς που βρίσκεται υπό εξαφάνιση. Μέσα στο ίδιο Εθνικό Πάρκο βρίσκεται ένα μοναδικό δάσος από μαγκρόβια, το οποίο και θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε. Από εκεί θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο και πάρουμε την πτήση μας για την Αντίς Αμπέμπα στις 17.00 με την Ethiopian Airlines. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα στις 19.45 και πτήση για Αθήνα στις 23.00.

12. ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ (ΔΑΣΟΣ ΤΖΟΖΑΝΙ – ΠΑΡΑΛΙΕΣ) - ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ - ΑΘΗΝΑ: 18.02 Σα
Άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος στις 18/02 στις 03.00

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ &  ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ - ΑΘΗΝΑ με Ethiopian Airways.

 • Εσωτερική πτήση ΑΡΟΥΣΑ - ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ

 • Όλοι οι φόροι αεροδρομίων

 • Όλες οι μετακινήσεις  στα Safari με 4Χ4 jeep (6 άτομα / όχημα)

 • Σαφάρι στη λίμνη Εγιάσι

 • Σαφάρι στη λίμνη Μανυάρα

 • Σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι

 • Σαφάρι στον Κρατήρα Νγκόρο Νγκόρο

 • Ειδικό περιπατητικό σαφάρι στον Κρατήρα Νγκορονγκόρο

 • Όλες οι είσοδοι στα Εθνικά Πάρκα

 • 6 διανυκτερεύσεις σε lodgeς στα Εθνικά Πάρκα της Τανζανίας με πλήρη διατροφή

 • 1 διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στην Πέτρινη Πόλη της Ζανζιβάρης με ημιδιατροφή

 • 2 διανυκτερεύσεις σε πολυτελές παραλιακό resort 4* στην Ζανζιβάρη ALL INCLUSIVE

 • Βίζα Τανζανίας

 • Όλες οι μετακινήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα

 • Όλες οι είσοδοι/δραστηριότητες του προγράμματος

 • Συνοδός/αρχηγός του γραφείου μας (Δημήτρης Μάργαρης)

 • Ταξιδιωτικό υλικό για την εκδρομή

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 • Πρόσθετη ταξιδιωτική ασφάλεια με Interamerican

 • Φ.Π.Α.

Απαιτείται πλήρης εμβολιασμός κατά της COVID-19 ή αρνητικό PCR test

για την είσοδό στην χώρα

σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία.
 

Δεν απαιτούνται εμβόλια κίτρινου πυρετού.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Aθήνα - Κιλιμάντζαρο (μέσω Αντις Αμπέμπα)

ET 765      08 FEB    ATH    ADD     01.05     06.55
ET 815      08 FEB    ADD    JRO    10.15      12.50
 

Ζανζιβάρη - Αθήνα (μέσω Αντις Αμπέμπα)

ET 812    17 FEB     ZNZ    ADD     17.00       19.45    

ET 764    17 FEB     ADD    ATH    23.00        03.00   (+1)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Λίμνη Εγιάσι : LAKE EYASI SAFARI LODGE   
Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι :
KATI KATI TENTED CAMP
Κρατήρας Νγκόρο Νγκόρο :  NGORO NGORO FARMHOUSE
Ζανζιβάρη (Πέτρινη Πόλη) :  MARU MARU HOTEL 4*
Ζανζιβάρη (Beach Resort) :   SULTAN SANDS ISLAND RESORT 4*

4600EUR το άτομο (σε δίκλινο)

+600EUR μονόκλινο

Image by Magdalena Kula Manchee
07.02 Τρ. : ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ
08.02 Τε : ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΡΟΥΣΑ – ΛΙΜΝΗ ΜΑΝΥΑΡΑ
09.02 Πε : ΛΙΜΝΗ ΜΑΝΥΑΡΑ – ΛΙΜΝΗ ΕΓΙΑΣΙ
10.02 Πα : ΛΙΜΝΗ ΕΓΙΑΣΙ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΕΡΕΝΓΚΕΤΙ
11.02 Σα : ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΕΡΕΝΓΚΕΤΙ
12.02 Κυ : ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΕΡΕΝΓΚΕΤΙ – ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΝΓΚΟΡΟ ΝΓΚΟΡΟ
13.02 Δε : ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΝΓΚΟΡΟ ΝΓΚΟΡΟ
14.02 Τρ : ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΝΓΚΟΡΟ ΝΓΚΟΡΟ – ΑΡΟΥΣΑ – ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ (ΠΕΤΡΙΝΗ ΠΟΛΗ)
15.02 Τε : ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ (ΠΕΤΡΙΝΗ ΠΟΛΗ)
16.02 Πε : ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ (ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)
17.02 Πα : ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ (ΔΑΣΟΣ ΤΖΟΖΑΝΙ – ΠΑΡΑΛΙΕΣ) - ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ - ΑΘΗΝΑ