top of page

ΤΙΤΛΟΣ

ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ

Ημερομηνία | Διάρκεια

Στο ενδεκαήμερο αυτό ταξίδι θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε όλο το νότιο ήμισυ της μικρασιατικής ακτής, ένα χώρο ταυτισμένο με την παρουσία και τη δράση των Ελλήνων που εγκαταστάθηκαν εκεί ήδη από την Ύστερη Εποχή του Χαλκού, στους τελευταίους αιώνες της 2ης χιλιετίας π.Χ. Οι εμπορικοί σταθμοί των Μυκηναίων αρχικώς και, στους ιστορικούς πλέον χρόνους, οι αποικίες που ιδρύθηκαν από Ίωνες και Δωριείς στην εύφορη αυτή γη, σε θέσεις στρατηγικές για την ανάπτυξη του εμπορίου, εξελίχθηκαν στις θρυλικές πόλεις της Ιωνίας, της Φρυγίας, της Καρίας, της Λυκίας, της Παμφυλίας και της Πισιδίας που επί αιώνες υπήρξαν φορείς πολιτισμού. Η ανάμιξη με τον τοπικό πληθυσμό που συνήντησαν εκεί οι πρώτοι Έλληνες, η συνεχής επαφή με τον ελλαδικό κορμό και τον κόσμο της Μεσογείου και οι πρόσφορες τοπικές συνθήκες, παρά τη μακρά λυδική και περσική κυριαρχία, συνέβαλαν στην πολιτισμική έκρηξη που συνεχίζει να ακτινοβολεί μέσα από τα φιλοσοφικά κείμενα, τα έργα λογοτεχνίας, τα τεχνολογικά επιτεύγματα, τα έργα της αρχιτεκτονικής και της γλυπτικής που θαυμάζουμε είτε κατά χώραν είτε σε μουσεία της γειτονικής ή ευρωπαϊκών χωρών. Η νέα ακμή που γνώρισαν στα ρωμαϊκά και τα βυζαντινά χρόνια, όπως θα διαπιστώσουμε στις πολυάριθμες στάσεις μας στο πλούσιο αυτό οδοιπορικό, επέτρεψε τη διατήρηση πολλών από τις πανάρχαιες πόλεις και μετά την οθωμανική κατάκτηση του 14ου αι., μέχρι το τραγικό τέλος της μικρασιατικής περιπέτειας. Ο ισχυρός απόηχος της μακραίωνης λαμπρής τους πορείας επέβαλε την εκ νέου ανακάλυψή τους μέσα από ανασκαφές, συστηματική έρευνα, αναστήλωση και ανάδειξη των σωζομένων καταλοίπων, επιτρέποντας στο σύγχρονο επισκέπτη την αέναη επαφή με μια από τις πιο γόνιμες κοιτίδες του ελληνικού πολιτισμού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε από τον Δρα Βυζαντινής Αρχαιολογίας, Σταύρο Ι. Αρβανιτόπουλο, ο οποίος θα συνοδεύσει την εκδρομή ως ειδικός ομιλητής. 

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1. ΑΘΗΝΑ - ΣΜΥΡΝΗ: 23.05 Πα

Συγκέντρωση στο Ελ. Βενιζέλος στις 15.00 και αναχώρηση στις 16.50 για τη Σμύρνη με απευθείας πτήση της Aegean Airlines. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ενώ στη συνέχεια θα κάνουμε μία σύντομη βόλτα στην πόλη πριν καταλήξουμε για το δείπνο στο Tavaci Recep Usta.


2. ΣΜΥΡΝΗ - ΕΦΕΣΟΣ - ΚΙΡΚΙΝΤΖΕΣ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ: 24.05 Σα

Αναχώρηση από τη Σμύρνη με προορισμό την Έφεσο, μία από τις καλύτερα διατηρημένες αρχαίες πόλεις στον κόσμο. Κηρυγμένη ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO το 2015, η ιωνική αυτή αποικία βρέθηκε στην οικονομική, πνευματική, επιστημονική, πολιτιστική πρωτοπορία των μικρασιατικών πόλεων καθ’ όλη την αρχαιότητα (ακόμη και κατά τη μακρά περίοδο λυδικής, περσικής και εν τέλει ρωμαϊκής κατοχής) και τους βυζαντινούς χρόνους. Ανάμεσα στα σημαντικότερα μνημεία που σώζονται είναι τα ελληνιστικά τείχη, η Βιβλιοθήκη του Κέλσου, ο ναός και το Νυμφαίον του Αδριανού, η περίφημη οδός των Κουρήτων με τα εντυπωσιακά μέγαρα των επιφανών κατοίκων εκατέρωθεν, το ωδείο, οι αγορές, το πρυτανείο, το αρχαίο θέατρο και ο πολυτελούς κατασκευής Ιουστινιάνειος ναός του Αγίου Ιωάννου. Στη συνέχεια θα σταματήσουμε στο διατηρητέο χωριό Κιρκιντζέ, (γνωστό από τα «Ματωμένα Χώματα» της Διδούς Σωτηρίου) πριν καταλήξουμε στο κοσμοπολίτικο Κουσάντασι για δείπνο και διανυκτέρευση.


3. ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ - ΠΡΙΗΝΗ - ΜΙΛΗΤΟΣ - ΔΙΔΥΜΑ - ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ: 25.05 Κυ

Μετά το πρόγευμα, θα κάνουμε στάσεις και ξεναγήσεις στην Πριήνη, τη Μίλητο και τα Δίδυμα. Η αρχαία θηβαϊκή αποικία της Πριήνης, χτισμένη στα όρια της κοιλάδας του Μαιάνδρου, φημίζεται για την αυστηρή ορθογώνια ρυμοτομία της κατά το ιπποδάμειο σύστημα, όπως εφαρμόστηκε μετά το 370 π.Χ., οπότε χρονολογούνται όλα τα σωζόμενα κατάλοιπα. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν τα τείχη σε τεθλασμένη διάταξη, το θέατρο, το βουλευτήριο, την Ιερά Στοά και τον Ναό της Αθηνάς Πολιάδος (350-330 π.Χ.), έναν από τους αξιολογότερους ναούς της κλασικής εποχής. Η Μίλητος, μία από τις πιο σημαντικές πόλεις της Ιωνίας, ιδρύθηκε στα μέσα του 11ου αι. π.Χ. σε θέση εμπορικού σταθμού των Μινωιτών και των Μυκηναίων. είναι γνωστή για τα εντυπωσιακά αρχαιολογικά της ευρήματα, με κυριότερα το τεράστιο ελληνιστικό θέατρό της που χωρούσε περίπου 15.000 θεατές, το Σεραπείον, τις θέρμες της Φαυστίνας, το στάδιο, τις αγορές. Τα Δίδυμα είναι κυρίως γνωστά για το μαντείο του Απόλλωνος Διδυμαίου, με παγκόσμια φήμη αντίστοιχη εκείνου των Δελφών, καθώς και για το νεώτερο ναό του θεού (4ος π.Χ.-2ος μ.Χ. αι.), έναν από τους μεγαλύτερους ναούς της αρχαιότητας, με πλουσιότατο, υψηλής στάθμης διάκοσμο. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τον Εύρωμο (Αγιακλί), όπου ο ναός του Διός Λειψηνού, ένας από τους καλύτερα σωζόμενους των μικρασιατικών παραλίων, πριν καταλήξουμε στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ).


4. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ: 26.05 Δε

Περιήγηση στην πόλη της Αλικαρνασσού, τη γενέτειρα του Θαλή, του Αναξιμάνδρου, του Ηροδότου, του Διονυσίου. Μέρος της δωρικής Εξάπολης, η πόλη ιδρύθηκε στο τέλος του 11ου αι. π.Χ. σε θέση όπου κατοικούσαν Κάρες και πολύ γρήγορα κατέστη ηγετική δύναμη των 90 περίπου ιωνικών πόλεων της Μικράς Ασίας, ιδρύοντας η ίδια αποικίες στον Ελλήσποντο, την Προποντίδα, τον Εύξεινο Πόντο. Τον 4ο αι. π.Χ., κατά τη διάρκεια της διοίκησής της από τοπική δυναστεία, ο Μαύσωλος κατασκεύασε ως ταφικό του μνημείο το περίφημο Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού, ένα από τα Επτά Θαύματα του αρχαίου κόσμου, όπου εργάστηκαν οι κορυφαίοι Έλληνες γλύπτες της περιόδου. Η Αλικαρνασσός διαθέτει εντυπωσιακά κατάλοιπα της μακράς περιόδου της ακμής της, όπως το θέατρο και τα τείχη του 4ου αι.. Σήμερα, η πόλη είναι γνωστή για το Κάστρο του Αγίου Πέτρου, το οποίο κτίστηκε από τους Ιωαννίτες Ιππότες τον 15ο αι. με το υλικό του από αιώνες κατεστραμμένου Μαυσωλείου. Στο τοπικό μουσείο εκτίθενται τα πιο αντιπροσωπευτικά ευρήματα από τα πολυάριθμα ναυάγια των γειτονικών ακτών, μεταξύ των οποίων το περιώνυμο ναυάγιο του Ulu Burun (μέσα 14ου αι. π.Χ.), αποκαλυπτικό του εύρους του εμπορίου των Μυκηναίων από τη Βαλτική ως την Αφρική. 


5. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ - ΚΑΥΝΟΣ - ΛΙΒΙΣΙ - ΜΑΚΡΗ: 27.05 Τρ

Αναχώρηση από την Αλικαρνασσό για να επισκεφθούμε με πλοιάριο τον αρχαιολογικό χώρο της Καύνου, στα όρια της Καρίας με τη Λυκία, όπου διατηρούνται οι περίφημοι υπόσκαφοι τάφοι με τις λαξευμένες στον απότομο βράχο ιωνικές ναϊσκόμορφες προσόψεις. Θα δούμε το θέατρο στην πλαγιά της ακρόπολης με στοιχεία από την ελληνιστική και τη ρωμαϊκή του φάση. Η Ακρόπολη (Περσικόν) βρίσκεται σε βράχο ύψους 152 μ. και είναι οχυρωμένη με βυζαντινά τείχη. Θα επισκεφθούμε επίσης το λιμάνι της αγοράς, τη στοά, το νυμφαίο και τα ρωμαϊκά λουτρά. Συνεχίζουμε στο Λιβίσι, που μετά την υποχρεωτική εγκατάλειψή του το 1923 επιβιώνει ως σιωπηλός μάρτυρας του άλλοτε ακμάζοντος μικρασιατικού ελληνισμού. Τελικός προορισμός η άρρηκτα συνδεδεμένη με το Λιβίσι Μάκρη (Φετιγιέ), που κατέχει τη θέση της αρχαίας Τελμισσού.  


6. ΜΑΚΡΗ - ΞΑΝΘΟΣ - ΠΑΤΑΡΑ - ΣΙΜΕΝΑ - ΚΑΣ : 28.05 Τε

Στο σημερινό ταξίδι, περνώντας από τις παραλίες της γραφικής Μάκρης, θα ξεναγηθούμε στην αρχαία πρωτεύουσα της Λυκίας, Ξάνθο και τον αρχαιολογικό της χώρο (ρωμαϊκό θέατρο, αγορά, βουλευτήριο, παλαιοχριστιανική βασιλική, νεκρόπολη με τα χαρακτηριστικά ταφικά μνημεία της Λυκίας), όπου συναντώνται ο λυκιακός και ο ελληνικός πολιτισμός (μνημείο UNESCO). Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το ελληνιστικό Λητώο –το μεγαλύτερο ιερό της Λητούς στον αρχαίο κόσμο, κοινό των πόλεων της Λυκίας (μνημείο UNESCO)– και ακολούθως το μεγαλύτερο λιμένα της αρχαίας Λυκίας, τα Πάταρα, γενέτειρα του Αγίου Νικολάου. Από την πόλη, γνωστή στην αρχαιότητα για το ναό και το μαντείο του Απόλλωνα, που δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί, είναι ορατά περιορισμένα, αλλά σημαντικά κατάλοιπα, μεταξύ των οποίων η εντυπωσιακών διαστάσεων διώροφη σιταποθήκη του Αδριανού, το θέατρο, λουτρά, πρόπυλο ρωμαϊκών χρόνων. Κατευθυνόμαστε στο μικρό κόλπο της Τειμιούσας (Ουτσαγίζ) για να επιβιβαστούμε σε πλοιάριο και να επισκεφτούμε τη νησίδα Δολιχίστη (Κέκοβα), με τα ερείπια της αρχαίας πολιτείας εν μέρει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, και τον υποθαλάσσιο αρχαιολογικό χώρο στα Σίμενα, τη γραφική πολιτεία που στέφει το τριγωνικό μεσαιωνικό κάστρο των Ιωαννιτών ιπποτών. Καταλήγουμε στην Αντίφελλο (Κας), όπου θα διανυκτερεύσουμε. 


7. ΚΑΣ - ΜΥΡΑ - ΑΤΤΑΛΕΙΑ: 29.05 Πε

Η ημέρα μας θα ξεκινήσει με επίσκεψη στα Μύρα, όπου θα δούμε το διαχρονικό προσκύνημα του ναού και του θεωρούμενου τάφου του Αγίου Νικολάου, τοπικού επισκόπου τον 4ο αι., καθώς και την εντυπωσιακή Νεκρόπολη, λαξευμένη στην απότομη πλαγιά του βράχου γύρω από το ρωμαϊκό θέατρο, με πολυάριθμους λυκιακούς τάφους, η πρόσοψη των οποίων μιμείται προσόψεις ναών ή οικιών. Άφιξη στην Αττάλεια, δημιούργημα του βασιλέως Αττάλου Β’ της Περγάμου (158 π.Χ.) και σήμερα πολυάνθρωπη πόλη για μία περιεκτική ξενάγηση ώστε να γνωρίσουμε την υπέροχη παλιά πόλη με τα παραδοσιακά σπίτια των Ελλήνων, τους βυζαντινούς και μεταβυζαντινούς ναούς και το γραφικό παλιό λιμάνι.


8. ΑΤΤΑΛΕΙΑ (ΣΙΔΗ - ΠΕΡΓΗ - ΑΣΠΕΝΔΟΣ): 30.05 Πα

H ημέρα είναι αφιερωμένη σε τρεις πολύ σημαντικές αρχαιολογικές θέσεις της Παμφυλίας. Στη Σίδη, αποικία των Αιολέων της Μικράς Ασίας (8ος αι. π.Χ.), όπου διατηρούνται σε εντυπωσιακό ύψος δημόσια κτήρια τόσο της ρωμαϊκής (θέατρο, ναοί Διονύσου και Απόλλωνος, κεντρική οδός με κιονοστήρικτες στοές, αγορά, πύλες, νυμφαίο) όσο και της βυζαντινής (επισκοπικό συγκρότημα 5ου-6ου αι., κρήνη) περιόδου. Στην πρωτεύουσα της Παμφυλίας, Πέργη, η εντυπωσιακή ρυμοτομία της ελληνιστικής πόλης, καθώς και το θέατρο, το στάδιο, η αγορά και τα τείχη της, μαρτυρούν μια ακμάζουσα πολιτεία ήδη από τον 4ο αι. π.Χ. και καθ’ όλη τη ρωμαϊκή περιόδο. Η τελευταία μας στάση είναι στην Άσπενδο, όπου σώζεται το καλύτερα διατηρημένο ρωμαϊκό υδραγωγείο στη Μικρά Ασία και το θέατρο, κτισμένο από τον αρχιτέκτονα Ζήνωνα επί Μάρκου Αυρηλίου (2ος αι. μ.Χ.), επίσης το καλύτερα διατηρημένο κτήριο του είδους του στη Μικρά Ασία, γνωστό για τις σημαντικές καλλιτεχνικές παραστάσεις που φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι. Το απόγευμα επιστροφή στην Αττάλεια. 


9. ΑΤΤΑΛΕΙΑ - ΣΑΓΑΛΑΣΣΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ: 31.05 Σα

Το πρωί θα αναχωρήσουμε για την αρχαία Σαγαλασσό, την «πρώτη πόλη» της Πισιδίας κατά την εποχή του Αδριανού. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της πόλεως που γνώρισε μεγάλη ακμή ήδη πριν από την κατάκτησή της από τον Μέγα Αλέξανδρο το 333 π.Χ. και ως την εγκατάλειψή της τον 7ο αι. μ.Χ. και αναπτύχθηκε σε διαδοχικά άνδηρα, σε υψόμετρο 1.490 έως 1.600μ. Διανυκτέρευση στη Σπάρτη, πρωτεύουσα της αρχαίας Πισιδίας. 


10. ΣΠΑΡΤΗ - ΙΕΡΑΠΟΛΗ: 01.06 Κυ

Περιήγηση στη Σπάρτη, την ξακουστή πόλη των ρόδων, όπου διατηρούνται κατάλοιπα της ελληνικής παρουσίας του 19ου και των αρχών του 20ού αι., και αναχώρηση για την Ιεράπολη, φημισμένη στην αρχαιότητα για τα πολλά ιερά, τα ιαματικά της νερά και τα λευκά της βράχια. Ξενάγηση στην πόλη, η οποία συνδυάζει το μοναδικό φυσικό τοπίο με μια σπουδαία αρχαία πόλη, προστατευόμενη από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Δημόσια κτήρια, δρόμοι, οικίες, οχυρώσεις από την ελληνιστική ως και τη σελτζουκική περίοδο, ιερά ήλθαν στην επιφάνεια με τις ανασκαφές. Οι λευκές λίμνες, σταλακτίτες και καταρράκτες δημιουργούν ένα εντυπωσιακό θέαμα, δίνοντας στην περιοχή το σύγχρονο τουρκικό όνομα Παμούκκαλε, που σημαίνει “πύργοι από βαμβάκι”. 


11. ΙΕΡΑΠΟΛΗ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΔΑ - ΣΜΥΡΝH - ΑΘΗΝΑ: 02.06 Δε

Σήμερα θα επισκεφθούμε έναν από τους πιο εκτεταμένους αρχαιολογικούς χώρους στη χώρα, την Αφροδισιάδα, η οποία άκμασε από την ύστερη αρχαϊκή ως και τη ρωμαϊκή εποχή, οπότε η λατρεία της Αφροδίτης (μητέρας του γενάρχη των Ρωμαίων, Αινεία) απέκτησε νέα διάσταση (μνημείο UNESCO). Η πόλη ήταν γνωστή κατά τη ρωμαϊκή περίοδο για την υψηλή ποιότητα των γλυπτών και του τοπικού μαρμάρου. Θα επισκεφθούμε, μεταξύ άλλων, το ναό της Αφροδίτης, το περίφημο τετράπυλο, το ωδείο, το θέατρο, την αγορά και το εξαιρετικής διατήρησης στάδιο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σμύρνης και πτήση για Αθήνα με Aegean Airlines. 


ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1. ΑΘΗΝΑ - ΣΜΥΡΝΗ: 23.05 Πα
2. ΣΜΥΡΝΗ - ΕΦΕΣΟΣ - ΚΙΡΚΙΝΤΖΕΣ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ: 24.05 Σα
3. ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ - ΠΡΙΗΝΗ - ΜΙΛΗΤΟΣ - ΔΙΔΥΜΑ - ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ: 25.05 Κυ
4. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ: 26.05 Δε
5. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ - ΚΑΥΝΟΣ - ΛΙΒΙΣΙ - ΜΑΚΡΗ: 27.05 Τρ
6. ΜΑΚΡΗ - ΞΑΝΘΟΣ - ΠΑΤΑΡΑ - ΣΙΜΕΝΑ - ΚΑΣ : 28.05 Τε
7. ΚΑΣ - ΜΥΡΑ - ΑΤΤΑΛΕΙΑ: 29.05 Πε
8. ΑΤΤΑΛΕΙΑ (ΣΙΔΗ - ΠΕΡΓΗ - ΑΣΠΕΝΔΟΣ): 30.05 Πα
9. ΑΤΤΑΛΕΙΑ - ΣΑΓΑΛΑΣΣΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ: 31.05 Σα
10. ΣΠΑΡΤΗ - ΙΕΡΑΠΟΛΗ: 01.06 Κυ
11. ΙΕΡΑΠΟΛΗ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΔΑ - ΣΜΥΡΝH - ΑΘΗΝΑ: 02.06 Δε

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΣΜΥΡΝΗ - ΑΘΗΝΑ με Aegean Airlines

  • Όλοι οι φόροι αεροδρομίων

  • Όλες οι μετακινήσεις με πούλμαν 54 θέσεων όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα

  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5*

  • 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*

  • Ημιδιατροφή καθημερινά εκτός από την τελευταία μέρα (02/06)

  • 8 Δείπνα στα ξενοδοχεία

  • Δείπνο στο Tavaci Recep Usta στη Σμύρνη (23/05)

  • Δείπνο σε ψαροταβέρνα στο Κας (28/05)

  • Όλες οι είσοδοι σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους / μουσεία 

  • Βαρκάδα στον αρχαιολογικό χώρο της Καύνου (27/05)

  • Βαρκάδα στη βυθισμένη πόλη της Kekova (29/05)

  • Τοπικός ελληνόφωνος εξουσιοδοτημένος ξεναγός καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού (Γιουξέλ Ιμάμ)

  • Αρχηγός του γραφείου μας (Αθηνά Μάργαρη)

  • Ασύρματο σύστημα ξενάγησης καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού

  • Ταξιδιωτικός οδηγός Margaris Travel (booklet)

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  • Πρόσθετη ταξιδιωτική ασφάλεια με Interamerican

  • Φ.Π.Α.

ΠΤΗΣΕΙΣ

Aθήνα - Σμύρνη - Αθήνα

Α3 996 23 MAY     ATH ADB   17.2018.20

Α3 99702 JUN     ADB ATH   19.0520.05


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σ​ΜΥΡΝΗ: EN HOTEL​ 4*

ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ: ILAYDA AVANTGARDE 4*

ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ: LA QUINTA​ 4* 

ΜΑΚΡΗ: MARA PALACE​ 4*

ΚΑΣ: RADISSON BLU 4*

ΑΤΤΑΛΕΙΑ: THE MARMARA 5*

ΣΠΑΡΤΗ: HΙLTON GARDEN ΙNN​ 4*

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: COLOSSAE THERMAL & SPA HOTEL 5*

Η συμμετοχή επικυρώνεται μόνο με προκαταβολή (700€) έως τις 28 Φεβρουαρίου 2025 έπειτα από επικοινωνία με το γραφείο μας και εφόσον υπάρχουν θέσεις.

Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω πιστωτικής κάρτας σε 12 άτοκες δόσεις έως τις 21 Μαρτίου 2025

Ενημερωθείτε:

Γενικοί Όροι Συμμετοχής

Τραπεζικοί Λογαρισμοί

+500EUR μονόκλινο

2.600EUR το άτομο (σε δίκλινο)



espa-banner
bottom of page